• De stad van A

De stad van A

Pelican ligt op een triple A-locatie op de hoek van de Pelikaanstraat en de De Keyserlei, aan de voet van een bedrijvige voetgangerszone die dé schakel vormt tussen de belangrijkste mobiliteitshub en de historische binnenstad met haar commerciële activiteiten. Deze monumentale laan werd recent opgewaardeerd met meer groen, vernieuwde terrassen en prachtig gerestaureerde gevels.

Buurt in ontwikkeling

De buurt rond de Pelikaanstraat staat niet stil. Recent lanceerde Besix hier het vernieuwende hotelconcept A-Stay. In dezelfde straat kwam ook een nieuw NH-hotel. Ondertussen is DPG Media verhuisd naar zijn nieuwe HQ aan het station en ontwikkelt Cordeel een grootschalig project van 40.000m2 kantoorruimte en 16.000m2 residentiële woongelegenheid. Die investeringen bewijzen dat de buurt de belangrijkste kantoorlocatie van de stad wordt.

Buurt in ontwikkeling

Economische motor

Antwerpen is een belangrijke motor in de Belgische economie. De stad telt ruim 500.000 inwoners en is de thuishaven van heel wat innovatieve bedrijven. Dat is onder andere te danken aan de haven van Antwerpen, die met ruim 235 ton overslag de tweede belangrijkste toegangspoort is tot de Europese markt.

Economische motor

Geïnteresseerd in meer info?
We bespreken graag de details met u.

Timing oplevering: Q4 2022

Century Center Offices gebruikt jouw persoonsgegevens om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze algemene voorwaarden gelezen te hebben.