Slim naar Antwerpen

Pelican is vlot bereikbaar met verschillende transportmodi, en uitermate geschikt om slim te combineren. Niet minder dan 7 Park & Rides zijn vlot te bereiken via de premetrostations Diamant en Astrid. Daarnaast ligt Pelican op wandelafstand van de vernieuwde tram- en premetroknoop ter hoogte van het Operaplein. In het station kan u fietsen en deelsteps huren voor de laatste kilometer.

Ook ruimte voor individueel transport

Pelican biedt maar liefst 220 parkeerplaatsen aan. De parkeerplaatsen bevinden zich deels ondergronds, deels in de bestaande publieke parking (in beheer van Q-park). Ook kortparkeren en flexibele abonnementen zijn mogelijk in een van de 13 publieke parkings in een straal van 500 meter.

Daarnaast is er een ruime parking voorzien voor 84 fietsen én bakfietsen, comfortable kleedkamers met lockers én geïntegreerde douches. Gezien de groeiende belangstelling voor elektrische voertuigen voorziet Pelican ook laadpalen voor elektrische wagens en e-bikes.

Ook ruimte voor individueel transport

Geïnteresseerd in meer info?
We bespreken graag de details met u.

Timing oplevering: Q4 2022

Century Center Offices gebruikt jouw persoonsgegevens om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze algemene voorwaarden gelezen te hebben.