• Pelican
  • Pelican
  • Pelican
  • Pelican
  • Pelican
  • Pelican

Een gezonde ecologische werkomgeving

Pelican is een fossil fuel free gebouw. Het project wordt uitgerust met vooruitstrevende technieken zoals klimaatplafonds, luchtgroepen met warmtewisselaars, ledverlichting en buitenzonwering. Zo bent u zeker van lage energiekosten en een comfortabele, gezonde werkomgeving voor uzelf en uw medewerkers.

Een frisse en strakke nieuwbouw

Van zodra de treinreiziger uit het stationsgebouw wandelt, wordt hij welkom geheten door de nieuwe, frisse look van de buurt. De strakke architectuur van Pelican werd ontworpen door Conix-RDBM Architecten. De nieuwe gevel bevat duurzame materialen in lichte kleuren die perfect integreren in de omgeving. Het ontwerp speelt met verschillende geveldieptes die het gebouw visueel lichter maken.

Licht & zicht

Het architecturale ontwerp verbindt interieur met exterieur en is een maximale reflectie van haar uitzonderlijke ligging. De voorzijde biedt een uniek zicht op de majestueuze inkom van het centraal station. Aan de achterzijde geniet u van uitzicht op de groene binnentuin: een rustige plek voor ontspannende lunchpauzes en het ideale decor voor creatieve brainstormsessies of informele meetings. De bovenste verdiepingen geven een panoramisch zicht op het Astridplein en de skyline van de Antwerpse binnenstad.

Licht & zicht

Een levendige plint

Pelican integreert op de onderste 3 verdiepingen kwalitatieve winkelruimtes in architecturale harmonie met het kantoorgedeelte. De ondergrondse verdieping wordt thuishaven van een grote supermarktketen en biedt bovendien directe toegang tot het station en de metro.

Vind je weg
Een levendige plint

Geïnteresseerd in meer info?
We bespreken graag de details met u.

Timing oplevering: Q4 2022

Century Center Offices gebruikt jouw persoonsgegevens om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze algemene voorwaarden gelezen te hebben.